Unele legi sunt absurde, altele ridicole, altele sexiste, altele discriminatorii, altele de-a dreptul stupefiante. Te invitam sa facem o incursiune printre cele mai ridicole legi ale lumii vizand femeile.

Unele sunt absurde, altele ridicole, altele sexiste, altele discriminatorii, altele de-a dreptul stupefiante… insa acestea sunt legile.

- In saloanele de infrumusetare din statul american Florida, femeile nu au voie sa adoarma sub uscatorul de par. In caz contrar, vor fi amendate prin lege. La fel si proprietarul salonului, scrie Garbo.ro.

- Tot in Florida, exista o lege speciala prin care femeilor necasatorite (sau divortate, sau vaduve!) le este interzis sa faca salturi cu parasuta in zilele de duminica dupa-amiaza. Si daca totusi indraznesc sa sara cu parasuta? Le asteapta fie o amenda frumusica, fie arestul.

- In Michigan, femeile nu au voie sa isi ridice fustele mai mult de 15 cm atunci cand traverseaza o mlastina. Este interzis prin lege!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.