Doua schelete vechi de circa 1.500 de ani au fost descoperite in ruinele unui castel din localitatea Modena, Italia, tinandu-se de mana.

Arheologii care lucreaza la renovarea castelului afirma ca femeia pare sa se uite cu dragoste catre partenerul sau. „Este o scena foarte emotionala si foarte rara”, spun observatorii.

„Credem ca indragostitii au fost ingropati cu chipurile indreptate unul spre cealalalt, desi nu se vede acest lucru din partea barbatului. Consideram ca in timp capul acestuia s-a indreptat, deoarece vertrebele sale sunt indoite inspre femeie”, a declarat arheologul Donato Labate pentru Discovery News, potrivit Daily Mail.Indragostiti pana la moarte

Desi au fost descoperiti in interiorul unui castel parerea generala este ca acestia nu au fost bogati, ci mai degraba fermieri si o conditie sociala modesta, fapt ce reiese din mormantul lor primitiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.