In zodiacul arboricol, descrierile diversilor "copaci" sunt foarte sugestive si intregite de posibilitatea comparatiei lor cu proiectiile noastre imaginative asupra arborilor din realitate.

  • STEJARUL (21 martie – echinoxul de primavara)

Trasatura definitorie: forta

Dragoste: Nativii nascuti sub semnul Stejarului au tendinta de a se indragosti usor la prima vedere. Din aceasta cauza, ei nu sunt foarte fideli, "zburand din floare in floare" in speranta de a intalni acea persoana speciala langa care isi vor petrece tot restul vietii. Odata casatorit, nativul Stejar devine o persoana familista si linistita.


  • ALUNUL (22 – 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie)

Trasatura definitorie: farmecul magic

Dragoste: Cuceritor din fire, Alunul face multe victime asupra sexului opus. Chiar si dupa ce isi gaseste jumatatea, acest nativ ramane la fel de imprevizibil si schimbator ca atunci cand era singur. Totusi, trecerea in relatie de la agonie la extaz merita tot efortul, pentru ca Alunul este un romantic incurabil.

  • SCORUSUL (1 – 10 aprilie; 4 – 13 octombrie)

Trasatura definitorie
: sensibilitatea

Dragoste: Avand o personalitate foarte exigenta, Scorusul cauta intotdeauna partenerul perfect, fara niciun defect. Atunci cand va gasi persoana potrivita, ii va da o senzatie de instabilitate, care este insa falsa. Sufera din dragoste si de aceea isi va reveni greu dupa eventualele deceptii in iubire.

  • Citeste integral zodiacul arboricol pe garbo.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.