Celebrul catarator urban Alain Robert, supranumit "Spiderman" datorita capacitatilor sale, va fi prezent in Romania pentru a escalada cladirea Hotelului Intercontinental din Capitala, fara a se folosi de sisteme de securitate.

Acesta a raspuns pozitiv la invitatia Flanco de a se catara pe una dintre cele mai inalte cladiri din Capitala, vineri, 14 octombrie, ora 14.00.

  • Cine este Alain Robert?

Alain Robert, in varsta de 49 de ani, este celebru in intreaga lumea pentru ascensiunile sale inedite, fara echipament special de siguranta, pe unele dintre cele mai inalte cladiri din lume.

Pana in prezent acesta a escaladat peste 80 de zgarie nori, militatand prin gesturile sale impotriva incalzirii planetei.

Cea mai mare performanta a sa a fost cucerirea varfului turnului Burj Khalifa din Dubai, o cladire cu 160 de etaje si o inaltime de 823 de metri, cea mai inalta din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.