Amber Miller, o americanca in varsta de 27 de ani a nascut o fetita, June, la sapte ore dupa ce a alergat la maratonul de la Chicago, a anuntat cotidianul Daily Herald, citat de AFP.

"A fost cea mai lunga zi din viata mea. Sunt incantata, dar foarte obosita. La cateva minute dupa ce am incheiat cursa, contractiile au fost mai puternice decat de obciei si am inteles ce se intampla. Cand au devenit regulate, am luat un sandvis si am plecat la spital", a declarat Amber Miller, care era insarcinata in 39 de saptamani, transmite MEDIAFAX.

Amber Miller, care participa la al optulea maraton, a primit autorizatia de la medicul sau pentru a participa la cursa, conditia fiind insa sa alterneze intre mars si alergare.

Miller a incheiat cei 42,195 km in 6 ore si 25 de minute. Fetita sa s-a nascut sapte ore mai tarziu si a avut 3,5 kilograme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.