O femeie de 69 de ani din Annecy, Franta, i-a dat doua mii de euro unui cersetor roman, pe care i-a retras din banca, dar si niste haine.

Cu toate acestea, bunatatea se pare ca nu a ajutat-o, deoarece la cateva zile dupa ce i-a dat banii cersetorului, doua femei si doi barbati, tot de origine romana au inconjurat-o pe strada si i-au spus raspicat si tare ca cersetorul ajutat de ea mai are nevoie de bani, relateaza publicatia franceza Le Post.

In aceal moment, trecea pe langa locul incidentului o patrula de politie, care i-a luat apararea doamnei.

Femeia l-a ajutat saptamana trecuta pe cersetorul roman cu 2000 de euro scosi din banca si cu multe haine, insa dupa acel moment el nu a mai revenit la ea, insa aceasta s-a trezit inconjurata de patru oameni care i-au cerut alti bani.

Femeia, o vaduva, a spus politiei ca nu vrea sa depuna plangere. Ea a vrut doar sa-i "ajute pe cei saraci, cei in mizerie," chiar daca, uneori, se poate transforma in victima lor.

Jurnalistii se intreaba daca femeia a actionat asa din generozitate sau din naivitate. Tu ce parere ai?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.