Un barbat, care a fugit 18 ani de justitie, a fost prins marti si arestat. Sentinta lui este de peste 40 de ori mai mica decat perioada petrecuta de acesta ca fugar.

Barbatul in varsta de 42 de ani, Neo Yeng Kwang, va sta doar 21 de saptamani in detentie, dupa ce a declarat ca este vinovat de spargerea unei case, cat si de ranirea unui barbat, infractiuni comise in 1992 si 1993, relateaza xinmsn.news.

Conform investigatiilor, pe 21 mai 1992, Kwang a lovit cu pumnul un alt barbat, iar noua luni mai tarziu a patruns cu un complice intr-un birou din Singapore si a furat 8.200 dolari singaporezi. Kwang a fugit din tara in 1993, cand camatarii au inceput sa il caute din cauza datoriei cauzate de eliberarea pe cautiune, potrivit antena3.ro.

In tot acest timp, el s-a refugiat la un templu din Malaysia. Pe 31 mai in acest an a fost extradat si arestat. Avocatul sau a declarat ca Kwang regreta ca a fugit din tara dupa ce a fost eliberat pe cautiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.