Fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea.

Numerologia biblica este un aspect al numerologiei mai putin cunoscut, insa contine multiple semnificatii sacre. Poti afla numarul tau divin pornind de la numele de botez (prenumele sau numele mic). Se va scrie prenumele sub forma numerica si se vor aduna valorile. Fiecarei litere din prenume ii corespunde o anumita litera:

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Se vor aduna cifrele corespunzatoare literelor din nume, iar cifra finala care se obtine reprezinta numarul divin. Daca rezultatul este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand ramane o singura cifra. Aceasta este cifra finala a numarului biblic.

  • Numarul divin 1
Este un numar cu insusiri aparte in numerologie. In mai toate religiile lumii, este asociat insasi fiintei supreme, divinitatii. 1 este unicitatea, marcheaza inceputul, originea, punctul de plecare. Acelasi 1 este asociat uneori si distrugerii si mortii, insa este un numar care nu se divide, un numar ALTFEL decat celelalte. Independenta este o trasatura asociata nativilor care au ca cifra reprezentativa numarul 1.
  • Numarul divin 2
2 este Diferenta. Biblia dispune de doua testamente. Fiinta umana este impartit in 2: barbat si femeie. Viata de dupa cunoaste 2 posibilitati: rai si iad. Cifra 2 sugereaza dualitatea, separarea, dar si armonia deplina atunci cand contrariile reusesc sa se intalneasca intr-un punct comun. 2 este asociat uneori si cu inspiratia si revelatia de natura divina. Cu 2 ca numar protector, dispui de credinta si increderea ca esti ajutat sa iti atingi scopul tau adevarat.

Citeste articolul integral in Garbo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.