Un designer a starnit controverse la Saptamana Modei de la Londra dupa ce a prezentat o rochie confectionata din 3000 de sfarcuri de iac.

Modelele designerului Rachel Freire au defilat pe catwalk-ul de la Somerset House in tinute create din sfarcuri de iac si vaca, scrie people.co.uk.

Rachel, in varsta de 32 de ani, care a mai colaborat cu Christina Aguilera si Courtney Love, s-a declarat incantata de cele doua rochii si sutienul create de ea dupa ce a primit bucati de piele de la tabacarie.

Membrii asociatiei pentru protectia animalelor sustin ca tinutele create de Rachel sunt “total nepotrivite si dezgustatoare”.

“Mis e pare absolute grotesc. Cred ca multi oameni vor gasi aceste creatii dezgustatoare si respingatoare”.

Cu toate acestea, Rachel, care se pregateste sa-si prezinte rochiile si la Saptamana Modei de la Paris, si-a aparat creatiile spunand ca a folosit materiale care oricum ajungeau la gunoi.

“Ceea ce fac eu se numeste reciclare. In mod clar, cei care ma critica nu au nicio idee despre cantitatea de piei de animale irosita zilnic”, a spus aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.