O pisica pierduta in Colorado in urma cu cinci ani si-a gasit familia la New York, la peste 2.500 de kilometri distanta, alimentand speculatiile despre cum a putut animalul sa parcurga aceasta distanta.

Willow, identificata prin microcip, a devenit instantaneu preferata presei din New York si a avut onoarea de a merge pe mai multe platouri de televiziune.

Proprietarii ei, care locuiesc in Colorado, au fost invitati chiar vineri, cu pisica lor, sa povesteasca regasirea, in cadrul emisiunii "Today show" la NBC, transmite MEDIAFAX.

"Este putin ireal. Este chiar ea", a spus mama familiei, Jamie Squire, in timp ce sotul ei a spus ca pisica i-a recunoscut.

Cineva a afirmat ca a gasit-o cu cateva zile inainte pe o strada din Manhattan si a incredintat-o unui centru pentru animale.

"Nu vom sti niciodata adevarul", a declarat mama familiei care, pentru fiica ei de trei ani, prefera sa creada intr-o aventura formidabila.

Primarul New Yorkului, Michael Bloomberg, are propria interpretare, afirmand ca aceasta este dovada faptului ca toata lumea vrea sa vina sa traiasca in New York.

Site-ul Gothamist a rezolvat totusi misterul, dincolo de interpretarile romantice ca o pisica a traversat singura o mare parte a Statelor Unite. Un new-yorkez plecat sa skieze in Colorado a adoptat-o, crezand ca este o pisica pierduta, si a adus-o la New York. Si cum nu putea sa se ocupe de ea a aboandonat-o in centru, a scris un vizitator al site-ului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.