Cantareata americana Chris Walton a devenit femeia cu cele mai lungi unghii din lume si a fost inclusa, miercuri, in editia din 2012 a Guinness World Records, gratie unghiilor sale, care, puse cap la cap, au o lungime de aproape sase metri.

Cantareata in varsta de 45 de ani, care sustine concerte la Las Vegas sub numele de scena La Duchesse, a pozat, miercuri, pentru fotografii din New York, cu unghiile sale indoite si vopsite, pe care nu le-a mai taiat de 18 ani, scrie MEDIAFAX.

Unghia degetului inelar are lungimea unui brat, iar 484 de unghii precum cea de la degetul ei mare echivaleaza cu inaltimea cladirii Empire State Building.

Chris Walton nu bea lapte si nu consuma calciu in mod deosebit pentru a-si ingriji unghiile robuste. "Bomboane si multa rabdare, acesta este secretul", a declarat ea.

Desigur, micile gesturi din viata cotidiana nu sunt usoare. Chris Walton nu poate sa scoata nimic din buzunare, isi trimite SMS-uri cu articulatiile degetelor si poarta doar haine cu fermoar.

Dupa ce a fost inclusa in Cartea Recordurilor, cantareata americana se gandeste sa isi taie unghiile, insa putin cate putin: "M-am obisnuit atat de mult cu unghiile mele, incat fara ele, cred ca ma voi lovi de usi si de ziduri", spune Chris Walton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.