Nu numai personalitatea ne influenteaza gusturile muzicale, ci si semnul sub care ne-am nascut. Iata deci tipul de melodie care energizeaza sau, dimpotriva, relaxeaza, pe fiecare dintre cele 12 zodii.

  • Berbec

Pentru ca sunt persoane active, Berbecii iubesc la nebunie muzica in ritmuri alerte: dance, tehno, metal, rock care ii revigoreaza in orice moment al zilei. Totusi, in momentele in care doresc sa se relaxeze savureaza sunetele instrumentelor cu coarde precum vioara si chitara. Un zambet pe buze le aduce si sunetul focului trosnind in semineu.

  • Taur

Nativii zodiei Taur iubesc muzica lenta care ii relaxeaza. Li se recomanda sa asculte muzica vocala care sa ii inspire si sa ii indemne spre leneveala si confort dupa o zi lunga si agitata.

  • Gemeni

Persoanele nascute sub guvernarea planetei Mercur sunt atrase in special de muzica clasica si tot ce exista in natura in concordanta cu aceasta – ciripitul pasarilor intr-o padure ori chiar sunetul adierii vantului. Instrumentele care ii pasioneaza si ii energizeaza sunt cele de suflat si orga.

  • Afla ce sunet energizeaza sau relaxeaza si restul zodiilor pe garbo.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.