Un francez va trebui sa-i plateasca fostei sotii daune de 8.500 lire sterline, pentru ca nu a facut suficient sex cu aceasta in timpul mariajului.

Femeia, in varsta de 47 de ani, a depus actele de divort la un tribunal din Nisa, motivand lipsa de sex din mariajul de 21 de ani.

Desi barbatul, in varsta de 51 de ani, cunoscut doar ca si Jean-Louis B., sustine ca oboseala si problemele de sanatate au fost principalele motive care l-au impiedicat sa fie mai atent cu sotia lui, judecatorul nu a fost de partea lui si l-a obligat sa-i plateasca fostei sotii compensatii de 10.000 de euro, scrie telegraph.co.uk.

“Relatiile sexuale dintre sot si sotie sunt un mod de a-si arata afectiunea unul pentru celalalt si in acest caz sentimentele par ca lipsesc. Prin casatorie cuplurile se pun de acord sa isi imparta viata, iar asta implica clar si ca vor face sex", a spus judecatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.