Africa Neagra ne-a daruit cel mai neobisnuit zodiac care se serveste de viata tribului, familie, natura si animalele ei pentru a crea si explica tipologiile personalitatii.
Zodiile africane nu se regasesc in constelatii, ci in cadrul tribului, fiind reprezentate de autoritati, animale africane ori elemente ancestrale din natura.
  • TATAL (4 ianuarie – 3 februarie)

Simbolul Tatatui este Soarele, culoarea sa este verdele, iar semnul este de Aer. In dragoste, nativii acestei zodii este extraordinar de profound, dorind relatii stabile care sa creasca gradual in intelegere si iubire. Pretuieste la maximum clipele petrecute cu persoanele dragi si le considera cel mai important lucru in viata. Tatal ii sprijina pe toti cei dragi si este un prieten adevarat.
  • MAMA (4 februarie – 5 martie)

Simbolul Mamei este Luna iar culoarea sa este gri-albastru, ea fiind tot un semn de Aer. In dragoste ea poate sa isi gaseasca partenerul ideal numai daca are o totala libertate de miscare. Desi pare excentrica, Mama este un semn spiritual, profound care agreeaza o comunicare eficienta in relatie. Poate fi uneori inconstanta, retragandu-se din relatie la fel de repede cum se apropie. Ea este un mod de descoperire a Sinelui.
  • FAMILIA (6 martie – 4 aprilie)

Simbolul acestei zodii este Cercul cu un punct in mijloc. Culoarea preferata este rubiniu si este semn de Pamant. In dragoste, pentru Familie un rol esential il joaca, in mod evident, familia, copiii si prietenii apropiati. Fiind irezistibili, nativii acestei zodii sunt mereu sarmanti si considera dragostea parte vitala a existentei pe pamant. Isi doresc sa fie intotdeauna inconjurati de persoana iubita si prietenii dragi.
  • FIUL (5 aprilie – 4 mai)

Simbolul Fiului este Arcul vertical, el fiind un semn de Pamant. Culoarea sa este, asemeni Tatalui, verdele. In dragoste este extreme de realist, dar si pasional. Se implica trup si suflet intr-o relatie si ar face orice pentru dragostea adevarata. Unii spun despre el ca cere prea mult de la partener, insa admiratorii vor pretui intotdeauna simtul sau de implicare si fantezia de care da dovada.
  • FIICA (5 mai – 4 iunie)

Simbolul Fiicei este Steaua cu cinci colturi. Elementul sau este Focul, iar culoare maro. In dragoste reprezinta tipul pasiunii, dorindu-si totul sau nimic. Poate ca tocmai din aceasta cauza este un pic instabila si raneste multe inimi. Totusi, atunci cand isi gaseste partenerul perfect pentru gusturile sale, relatia lor va deveni indestructibila.
  • UNCHIUL (5 iunie – 4 iulie)

Simbolul sau este Piatra ascutita. Culoarea Unchiului este galbenul si este semn de Apa. In dragoste isi gaseste cu greu un partener deoarece nu stie sa faca niciun fel de compromis si pretinde foarte mult de la el. Totusi, odata formata o relatie, Unchiul se implica serios, aceasta devenind de lunga durata. Semnul zodiacal Unchiul trebuie acceptat asa cum este pentru ca o poveste de iubire sa devina durabila.

Descopera si restul zodiilor pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.