O berlineza in varsta de 55 de ani declara intr-un interviu pentru cotidianul german Bild ca a dat nastere celui de-al 13-lea copil al sau "in mod intru totul natural" si ca atat ea cat si noul-nascut sunt sanatosi, informeaza Rompres. "Am fost eu insami surprinsa; ultimul copil nu era prevazut, am aflat despre aceasta in cea de-a 11-a saptamana a sarcinii", preciza experimentata mamica, Annegret Raunigk, a carei fotografie cu mica Lelia a fost publicata in prima pagina a celui mai citit ziar din Germania.

"Lelia a venit pe lume intru totul natural, ca toti ceilalti copii ai mei", a adaugat aceasta profesoara de engleza si spaniola, care a avut primul copil la 19 ani. "Nu mi s-a facut niciodata o cezariana", a spus femeia trecuta de 50 de ani, divortata. Ceilalti copii - cu varste cuprinse intre 13 si 34 de ani - ai "celei mai batrane mame germane" , dupa cum o numeste Bild, nu au acelasi tata ca si Lelia. Femeia traieste impreuna cu sase dintre copii, are cinci nepoti, ale caror varste variaza de la opt luni la 16 ani.

"La inceput, am vrut doar un copil. Nu au fost prevazuti cu totii. Acestea sunt intamplarile vietii. Eu nu sunt prea prevazatoare, ci mai degraba spontana. Iar copiii ma fac sa raman tanara", a mai spus ea. Joachim Dudenhausen, directorul maternitatii Spitalului berlinez "Caritatea", la care a nascut femeia, a declarat ca aducerea pe lume a unui copil la etatea de 55 de ani este, "din punct de vedere statistic, un miracol". "Cea mai in varsta mama de care imi amintesc avea 52 de ani si urmase un tratament hormonal", a adaugat el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.