Jucarie sexuala sau spatiu de depozitare a datelor? Americanii au lansat stick-ul de memorie `Duet`, cu vibrator integrat.

Interfata USB si designul standard (exceptand finisajele premium) asigura o discretie totala -posesoarele ineditului gadget nu vor fi banuite de colegi sau de apropiati ca folosesc un memory stick pe post de jucarie erotica.

Acasa insa, in intimitate, doamnele si domnisoarele se pot bucura pe deplin de functia ultra-secreta a acestui gadget de lux. Corpul fin din silicon si metal ascunde in interior doua motorase cu vibratii ce pot fi reglate pe cinci trepte de putere, in functie de "dispozitia" utilizatoarelor.

Potrivit Dailymail, memory stick-ul se alimenteaza / incarca de la port-ul USB al calculatorului si ofera un spatiu de stocare destul de generos, de aproximativ 16 GB si costa intre 139 si 349 dolari.

Deconectat, ofera o autonomie de pana la patru ore , mai mult decat suficient chiar si pentru cele mai "aprige" utilizatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.