Cine ar fi zis ca, vazute de aproape, moleculele de cafe vor arata ca o eleganta pictura abstracta sau ca un strop de cola va semana cu o planeta indepartata, cu picatele maro?

Artistul originar din Phoenix, SUA, William LeGoullon a fotografiat aceste doua bauturi si altele, creand imagini minunate ale celor mai consumate bauturi din lume, scrie Slate.

LeGoullon trateaza bauturile ca pe specimemen stiintifice, studiindu-le la microscop. Cola, fara a face diferentiere intre branduri, nu are foarte particule. Ceaiul si cafeaua creaza o imagine mai complexa, datorita materiei organice. "Murdaria" din cafeaua frappe creaza una spect diferit de cel de espresso, care este plin de bule mici.

LeGoullon le trateaza ca pe niste specimene stiintifice. Fascinatia artistului pentru bauturi provine de pe vremea cand acesta era chelner. "Am vrut sa observ ce turnam in noi", explica acesta.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.