Frica de clovni este si a fost exploatata la maxim de majoritatea regizorilor care au dedicat filme intregi, majoritatea horror, acestui tip de fobie.Yuppy.ro va propune un top al celor mai cunoscuti Clovni Ucigasi din filme.

  • The Brave Little Toaster

In anul 1987 studiourile Disney lansau unul dintre cele mai cunoscute filme de animatie: "The Brave Little Toaster". Scenele in care "clovnul ce rau" isi face aparitia sunt printe cele mai vizionate din intreaga animatie.


  • Poltergeist

Poltergeist a fost votat in nenumarate cazuri unul dintre cele mai infricosatoare filme cu clovni din istoria cinematografiei.

In regia lui Steven Spilberg, Poltergeist a debutat in anul 1982 si este astazi cunoscut ca un film horror clasic.


  • Joker

Joker din seria Batman este unul dintre cele mai cunoscute personaje de film din lume. In spatele machiajului care infatiseaza un claun, Joker este un delicvent, asasin recunoscut atat pentru nebunia sa cat si pentru faptul ca ucide cu sange rece orice individ care ii sta in cale. Joker a devenit cunoscut in intreaga lume datorita actorului Jack Nickolosen care a intrepretat rolul pentru prima data in anul 1989.

Totusi, un merit extraordinar pentru promovarea personajului il are si actorul Heath Ledger care a fost premiat postmortem cu un Oscar pentru interpretarea exemplara a lui Joker.

Descopera alti 5 clovni ucigasi pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.