O femeie din Arizona, SUA, vrea sa devina cea mai grasa femeie din lume, iar scopul ei este sa ajunga sa cantareasca o tona.

Susanne Eman, in varsta de 32 de ani, cantareste in prezent 330 de kilograme, insa vrea sa depaseasca 730 si consuma peste 20.000 de calorii pe zi, scrie dailymail.co.uk.

Femeia, mama a doi copii, vrea sa atinga 360 de kilograme pana la sfarsitul anului. Susanne a depasit-o deja in greutate pe Donna Simpson din New Jersey, care cantareste 317 kilograme.

"Mi-ar placea sa vad daca este posibil ca un om sa cantareasca o tona. Un detinator anterior al recordului cantarea 730 de kilograme, deci trebuie sa am mai mult de atat", a declarat Susanne Eman.

Femeia, care merge la supermarket o data pe luna impreuna cu fiii ei, Gabriel, de 16 ani, si Brendin, de 12 ani, a declarat ca in ritmul actual de ingrasare va ajunge la greutatea de o tona la varsta de 41 sau 42 de ani.

"Cu cat ma ingras mai mult, cu atat ma simt mai bine. Ma simt mai increzatoare si sexy", declara Susanne, care afirma ca de cand a inceput sa castige in greutate atrage mai multi barbati.

Femeia, care nu are loc de munca din cauza greutatii sale, spune ca face exercitii simple si analize regulate pentru a se mentine sanatoasa. In ciuda avertismentelor medicilor ca acest stil de viata o poate ucide, Susanne este hotarata sa bata recordul de greutate.

`MENIUL CAMPIONILOR`: Ce mananca Susanne intr-o zi:

  • Micul dejun: 6 oua prajite in unt - 468 calorii, o jumatate de kilogram de sunca - 1.168 de calorii, 4 cartofi copti - 672 de calorii, 6 felii de paine prajita cu unt - 600 de calorii, 1 litru de shake de frisca - 1.160 de calorii
  • Pranz: 3 portii de friptura de vita cu mazare, chilli si o cana de smantana - 1,453 de calorii, salata: o salata verde, rosii cherry, morcovi, castravete, sunca, branza, pui - 1.479 de calorii
  • Cina: 12 portii de taco cu o ceasca de smantana - 4.906 calorii, 2 litri de suc - 800 de calorii, 8 cupe de inghetata de vanilie - 2.800 de calorii, prajituri - 1.200 de calorii
  • Gustari: o punga de prajituri - 1.950 de calorii, 2 litri de suc - 800 de calorii, o punga de snacks-uri cu aroma de gratar - 1.650 de calori, 3 sandwich-uri cu sunca si branza - 1.576 de calorii.
Citeste si:
Joe Biden nu doreşte o schimbare de regim în Rusia
Joe Biden nu doreşte o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.