Lumea medicala a fost uimita dupa ce un cuplu cel putin ciudat a dat nastere unui bebelus perfect sanatos. Mama copilului este de fapt barbat, iar tatal a fost femeie.

Cai si Emily locuiesc intr-o zona rurarala din Pennsylvania, Statele Unite si apar intr-un documentar TV intitulat "Insarcinat si Transexual".

Cand Dante va fi destul de mare pentru a intelegi situatia, probabil parintii lor ii vor explica: "Mami nu a putut face copii, asa ca tati te-a facut pe tine". Nici nu ne imaginam cum ai putea sa-i explici unui copil fascinanta poveste care a avut loc in aceasta familie. Mama sa, Emily s-a nascut barbat, iar tatal, Cai, care a fost femeie in trecut, i-a dat nastere.

Potrivit newscorners.com, doctorii erau convinsi ca este imposibil ca "tatal" Cai, in varsta de 24 de ani, sa dea nastere unui copil, mai ales ca Emily era considerata ca fiind sterila. Cu siguranta, copilasul, care acum are 22 de luni, va avea ce le povesti copiilor la scoala.

  • Emily: "Din punctul nostru de vedere, suntem un cuplu heterosexual - el este barbat, dar are organe sexuale femeiesti, iar eu sunt femeie si am avut candva organe sexuale barbatesti"

"Nu am planuit sa avem un copil. N-am incercat sa facem acest lucru si nici macar nu ne-am gandit ca s-ar putea intampla. Planuiam sa adoptam pentru ca, din ce stiam noi, sa avem un copil al nostru era imposibil separat, daramite impreuna., marturisea Emily intr-un interviu pentru Mirror.co.uk.

"Cum s-a intamplat e un mister, dar suntem foarte recunoscatori pentru asta. Cred ca atunci cand doi oameni se iubesc foarte mult, se pot intampla o multime de lucruri speciale", a mai declarat Emily.

Cuplul a facut sex neprotejat fara sa se gandeasca la riscul unei sarcinii, deoarece Cai, candva femeie, lua o doza mare de testosteron (hormon masculin), iar medicii il declarasera "steril din punct de vedere chimic".

Incredibil este ca, prevazator, Cai si-a facut injectii cu anticonceptionale, doar ca sa fie sigur. Insa la exact noua luni de la prima lor intalnire, a descoperit ca durerile de stomac sunt, de fapt, un copil: "Eram insarcinata in sapte luni si nu stiam. Ma ingrasasem 8 kilograme, insa n-am simtit copilul miscandu-se", mai scrie Mirror.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.