Un baiat in varsta de 8 ani, din Marea Britanie, s-a spanzurat dupa ce s-a uitat la filmul "Ultimul samurai", care prezinta scene de suicid ritualic.

Lewis McGlynn, de 8 ani, se uita la filmul "Ultimul samurai", care este interzis minorilor sub 15 ani, fiind gasit ulterior mort de catre tatal sau.

Baiatul s-a spanzurat de usa camerei sale, iar parintii si vecinii au incercat cu disperare sa-l resusciteze, insa copilul a fost declarat mort de catre medici, relateaza MEDIAFAX.

Politistii au spus ca Lewis avea foarte multe DVD-uri in dormitorul sau, care ii apartineau fratelui sau mai mare, insa parintii celor doi nu l-au impiedicat pe baiat sa se uite la filmele violente din biblioteca respectiva. De asemenea, el obisnuia sa recreeze anumite scene din filmele pe care le vedea.

  • Filmul "Ultimul samurai", din 2003, contine o scena in care are loc o sinucidere ritualica, iar alta scena arata un barbat care se injunghie inainte de a fi decapitat de catre alt personaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.