Nivelul maxim de fericire din acest an pentru britanici a fost atins sambata, la ora 19.00, potrivit autorilor unui studiu realizat pe 10.000 de persoane.

Combinatia "magica" 6-7-8, reprezentand a sasea zi, la ora 7.00 seara, in a opta luna a anului, este considerata de psihologi ca fiind reprezentarea perfecta a unei vieti lipsite de stres, citat de express.co.uk.

Potrivit unui studiu recent, sambata, 6 august, a fost cea mai fericita zi din an pentru britanici, care incep sa zambeasca si sa se relaxeze incepand cu ora locala 19.00. August este luna preferata a britanicilor, datorita sarbatorilor si a numarului mare de zile insorite, scrie MEDIAFAX.

  • Intr-un studiu realizat pe 10.000 de persoane, de grupul care emite cardul de loialitate Nectar in Marea Britanie, 35% dintre participanti considera ca sambata este cea mai fericita zi din saptamana, iar 20% dintre respondenti au spus ca august este cea mai frumoasa luna a anului. Oamenii incep sa se relaxeze incepand cu ora 19.00, sambata, iar 33% dintre respondenti au spus ca intervalul cuprins intre orele 18.00 si 21.00 reprezinta cea mai fericita parte din ziua respectiva.

Profesorul Geoff Beattie, de la Universitatea Manchester, coordonatorul studiului, considera ca ora 19.00 dintr-o zi de sambata din luna august "reprezinta momentul din viata la care aspira toti oamenii - relaxare, vreme buna si compania placuta a prietenilor si familiei".

Potrivit profesorului Beattie, desi aceste caracteristici sunt valabile si pentru ziua de duminica, "oamenii se gandesc la munca de la birou, de luni, si acest lucru le diminueaza starea de buna dispozitie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.