Pentru unii "gunoi", pentru altii "arta"! In ianuarie, Vogue Franta a starnit valuri de critici in intreaga lume cu fotografii deranjante ce infatisau fetite de 10 ani, machiate intens si imbracate nepotrivit pentru varsta lor.

Pozele au fost instrument vizual pentru un articol despre varsta, fetitele fiind surprinse in atmosfera "Vogue"-esque cu care ne obisnuieste de atata timp aceasta revista, insa cu modele majore.

Domnisoarele care abia si-au schimbat dintii de lapte, imbracate in rochite elegante, cu machiaj impecabil si "cocotate" pe tocuri, incearca sa ne transmita spiritul ludic, de flirt, transmis de modele adevarate de prin pictoriale.

Corpurile lor micute, impopotonate cu bijuterii si coafuri nepotrivite ne fac, practic, sa uitam ca avem de-a face cu niste copii, care inca se mai joaca cu papusile si plang dupa mamicile lor.

Unul dintre copiii model ce au aparut in Vogue, este Thylane Lena-Rose Blondeau, o micuta frantuzoaica, originara din Coasta de Fildes, in varsta de 10 ani, care acum s-a "capatuit" cu cateva poze sexy pentru portofoliul de model, inca din frageda pruncie, scrie mommyish.com.

Ceea ce face acest pictorial sa fie problematic nu este faptul ca este machiata sau imbracata pompos. Cu totii stim ca, in copilarie fetitele se mazgalesc cu rujul mamei, isi pun pantofii cu toc si perlele, pretinzand ca sunt niste domnisoare. Deci, nu ma intelegeti gresit!

Aceste fotografii sunt anormale fiindca, nu doar ca sugereaza imaginatia unui adult, si nu inocenta strengareasca a unei minti de copil, ci si ca incita la sexualizare. Fetita isi tuguie buzele rujate voluptos, invitand cititorii sa o priveasca ca pe o "partida" numai buna de luat in seama, insa (atentie, nu va lasati inselati), e doar un copil!

  • Thylane Lena-Rose Blondeau este noua obsesie a industriei modei sau doar ceva foarte, foarte infricosator?

A fost comparata cu Brigitte Bardot, si, desi este un copil, a aparut in mai multe pictoriale provocatoare, a mers pe pasarela pentru Jean Paul Gaultier la patru ani si a aparut chiar si aproape topless. Desi multe din fotografiile sale sunt potrivite varstei, o parte din ele depasesc orice limita, ca cea in care apare machiata, cu tocuri si intinsa pe o canapea cu imprimeu de leopard. (Sursa foto1 : thegloss.com)
Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...


Potrivit Facebook, Thylane Lena-Rose Blondeau este nascuta in 2001, in Grand-Bassam, Coasta de Fildes. Este adorabila, insa oamenii din spatele ei o aseamana prea mult cu Brigitte Bardot sau Lara Stone. Parul ei perfect, gen Lou Doillon, pur frantuzesc, ar face orice femeie invidioasa. Judecand dupa puzderia de fotografiile de pe net, se pare ca este bombardata cu oferte de joburi. Insa, hai sa ne gandim cu adevarat, un copil la 10 nu ar trebui oare sa citeasca "Imparatul mustelor" si sa se plimbe cu bicicleta? (Sursa foto2: Facebook)

Tu ce parere ai despre acest fenomen? Spune-ti parerea pe pagina Facebook 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.