Stim ca pretul frumusetii este mare, insa daca vedem cati bani cheltuie femeile pe machiaj ne vine sa ne luam lumea in cap.

Potrivit unui studiu, femeile cheltuiesc in medie 164.000 de dolari pe produse cosmetice in intreaga viata. Acelasi studiu, realizat de catre Bionsen a scos la iveala ca in dulapurile cu cosmetice ale reprezentantelor sexului frumos exista, in medie, 54 de diferite produse, care valoreaza in jur de 833 de dolari.

Potrivit express.co.uk, portfardul cu produse cosmetice pe care o femeie il tin zilnic in geanta are o valoare de 200 de dolari.

56% dintre participantele la studiu au declarat ca nu le deranjeaza sa cheltuiasca 30 de dolari pe un rimel de firma. Insa, daca le-ar atentiona cineva, si-ar da seama ca in fiecare saptamana lasa in magazine cate 65 de dolari, doar pe rujuri, balsame si farduri, arata beautyhigh.com.

Cea mai socanta declaratie a fost obtinuta de la 57% dintre participante: "Mai degraba imi parasesc iubitul decat sa plec din casa nemachiata!!". Este destul de trist, nu?

Oricat de mult ar iubi femeile fardurile, ar trebui sa se gandeasca la mii de alte lucruri ce ar putea fi obtinute cu acesti bani.


Express - 13 July 2011 on MUZU.TV


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.