Cu totii bem cafea inainte sa ne incepem ziua si, de multe ori, aruncam zatul ramas fata sa ne gandim cate alternative ne poate oferi acesta. Iata 10 motive pentru care sa nu aruncam zatul de cafea

  • 1. Exfoliant pentru piele

Desi pare ceva nefolositor, masarea pielii cu zat de cafea este o idee extraordinara. Extractul de cafea indeparteaza prin masajul cu zat celulele moarte ale pielii, rezultatul fiind o epiderma mai frumoasa si catifelata. In acest mod puteti si sa economisiti resurse financiare folosind un produs natural, ecologic si simplu. Nu va mai trebui sa dati bani pe sedinte la dermatolog ori pe creme scumpe din comert.

  • 2. Lotiune pentru stralucirea parului

Toate femeile isi doresc sa aiba un par superb si stralucitor. Spalandu-va cu zatul ramas de la cafea (si apoi clatind foarte bine) veti observa in scurt timp rezultate majore in imbunatatirea aspectului podoabei capilare.

  • 3. Colorant

Daca dorim sa obtinem un colorant din zatul de cafea trebuie sa il combinam cu apa fierbinte. Vopseaua maro obtinuta este buna pentru textile, lucrari de arta sau orice alta intrebuintare care va vine in imaginatie. Mai natural de atat nu se poate!

  • 4. Deodorant pentru incaltaminte

Traim intr-o era in care suntem foarte ocupate si avem mereu un drum de facut. Din aceasta cauza putem suferi de picioare urat mirositoare. Pentru a reduce mirosul pantofilor puneti in acestia zat de cafea. Pe picioare spalati-va cu extract de cafea si clatiti cu apa calduta.

Descopera mai multe motive pentru care sa nu aruncam zatul de cafea pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.