Mai multi detinuti dintr-un penitanciar din apropiere de Moscova au organizat o petrecere aniversara pentru unul dintre colegii de celula, deghizandu-se in romani si servind caviar si salate exotice, fara ca paznicii sa stie.

Fotografiile de la neobisnuita petrecere, organizata la inceputul anului, au iesit la iveala saptamana aceasta si au fost preluate imediat de cotidiene, precum si pe internet, scrie MEDIAFAX.

Intr-una din poze, opt detinuti sunt imbracati precum romanii si tin in mana tridente. Un alt detinut este costumat in leu.

In alta fotografie, un barbat serveste salate, legume si paine cu caviar rosu de pe o masa plina cu bunatati.

Potrivit presei, detinutii participau la ziua de nastere a lui Anton Kouznetsov (26 de ani), condamnat pentru jaf armat.

Acest incident reprezinta o noua sursa de rusine pentru sistemul penitenciarelor rusesti, dupa o serie de stiri privind abuzurile facute de gardieni si lipsa sistemelor de supraveghere.

Autoritatile au declansat o ancheta interna, pentru a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

Fotografiile de la petrecere au fost facute cu un telefon mobil, a caror folosire este interzisa in penitenciare. Detinutii au, intr-adevar, voie sa primeasca mancare din afara, insa caviarul nu face parte din produsele autorizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.