Un cantaret din New York a "inventat" un cantec despre Romania si l-a cantat in fata catorva romani ajunsi in America in vacanta.

La inceputul filmuletului, cantaretul de culoare il intreaba pe un tanar din ce tara provine. Cand aude Romania, versurile incep sa curga, acompaniate de o chitara. Desi carcotasii ar putea spune ca oricine stie despre Romania ori despre Hagi, exista si americani care habar nu au despre propriile lor tari, nu mai vorbim despre celelalte continente (Vedeti in al doilea clip!)

"Este un om din Bucuresti in acest oras, este un om din tara lui Hagi", sunt primele doua versuri, care dovedesc ca unii dintre americani chiar au auzit de Romania.

Apoi, cantaretul incepe chiar sa vorbeasca in romana si spune "te iubesc". Melodia se termina cu o concluzie optimista, exprimata de aceasta data in engleza: "Sa ne bucuram de viata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.