Doi impatimiti ai scufundarilor si-au spus juramintele la 5 metri sub apa, alaturi de 200 de scafandri si oficialii care au asistat la depunerea juramintelor, care au fost si ei nevoiti sa invete sa se scufunde.

Pe Alberto dal Lago, 41 ani, si Karla Munguia, 43 ani, ii leaga dragostea pentru mare, pentru rechinii afla in pericol de disparitie si pentru celalalt. Asa s-au hotarat ca cel mai potrivit mediu unde ar putea sa isi spuna juramintele ar fi sub apa.

Karla a purtat rochie de mireasa peste costumul de scafandru iar Alberto a avut ca accesoriu un papion, informeaza The Telegraph. Cei doi au citit in gand juramintele scrise pe foi mari, au aratat semnul OK in loc sa spuna "Da" si au facut schimb de inele. Totul la 5 metri sub apa.

Peste 300 de invitati din Africa de Sud, Egipt, Brazilia, Franta si Italia au fost asteptati la inedita nunta. Din pacate, numai 205 au reusit sa participe la eveniment, spulberandu-le, astfel, sperantele mirilor de a sparge recordul mondial pentru cea mai mare nunta subacvatica.

Actualul record a fost stabilit de un cuplu de italieni care a avut 261 oaspetii la ceremonia lor din 2010.

Ca sa stiti de ce militeaza ei pentru rechini, aceasta specie este in pericol de extinctie din cauza pescuitului excesiv si a schimbarilor din ecosistemul lor, din cauza activitatii umane. Potrivit Uniunii Internationale de conservare a Naturii, 50 din cele 300 de specii de rechini din intreaga lume sunt listate drept vulnerabile, in pericol sau in pericol de disparitie iminent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.