Imaginati-va o lume total schimbata fata de cea in care traim acum. Notiunea de curent electric sa aiba o alta definitie, iar electrocasnicele care folosesc baterii sa se poata reincarca prin "fotosinteza".

Calculatoarele sunt adevarate masini de "mancat" curent electric. Este logic ca intr-o lume in care totul depinde in prezent de calulatoare consumul de energie electrica sa creasca. Nu este o noutate nici faptul ca suntem obligati sa gasim (repede) solutii alternative, regenerabile de a produce energie, tocmai pentru a face fata cerintelor actuale.

Asadar, intr-o lume in care exista toate aceste variabile au fost lansate tot felul de solutii care incearca sa rezolve problema principala, dar ideea Plantbook Laptop este cu adevarat foarte interesanta.

"Parintii" acestui concept au plecat de la un laptop banal si au gandit modul in care acesta s-ar putea alimenta folosind o alternativa la curentul electric conventional si au ajuns la urmatorul rezultat.

Viitorul Plantbook Laptop se va inspira din natura....citeste continuarea pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.