O fetita in varsta de 12 ani din India s-a sinucis pentru a-si dona ochii tatalui si un rinichi fratelui sau. Din pacate, gestul sau altruist a fost in zadar.

Tanara Mumpy Sarkar s-a facut un plan prin care urma sa-si ajute tatal, Mridul, sa continuie sa vada, si ca sa-si salveze de la moarte fratele, Monojit, acesta din urma avand nevoie de un transplant de rinichi.

Potrivit Weird Asia News, tanara s-a sinucis ingerand pesticid pe 27 iunie, dupa care i-a spus tatalui sau ca a visat ca cineva a otravit-o. Dandu-si seama ca Mumpy nu se simte bine, tatal sau a incercat s-o salveze ducand-o urgent la doctor. Din pacate, adolescenta a fost trimisa de la un spital la altul, asa ca starea ei s-a agravat si in cele din urma tanara a murit.

Adolescenta de origine indiana lasase in urma o scrisoare de adio in care explica de ce isi curmase zilele. Din pacate aceasta a fost descoperita dupa ce corpul sau a fost cremat, astfel, ochii si rinichii sai nemaiajungand la tatal si fratele sau.

Ce este si mai trist este faptul ca acest lucru putea fi prevenit deoarece Mumpy ii povestise surorii sale, Monica, despre plan, insa aceasta considerand-o o gluma nu a ascultat-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.