Intr-un bar din Galati se vinde bere cu aroma de canepa industriala. Importatorul spune ca berea se va gasi in toata tara in cateva saptamani.

Berea cu marijuana a devenit cunoscuta in Europa dupa ce a fost pusa pe piata de o fabrica din Cehia.

Produsul este o bere naturala cu aroma de canepa.fiind compusa din apa de izvor, malt de orz, hamei, drojdie si aroma de canepa industriala
, potrivit EVZ.ro.

Diferenta dintre canepa industriala prezenta in bere si marijuana este continutul redus de THC (tetrahydrocannabinol), o substanta halucinogena. In yimp ce marijuana contine 3% THC, canepa industriala din berea care va fi pusa in vanzare in Romania va contine doar 0,3% THC.

Desi marijuana este insa interzisa in Romania, berea Mary-Jo a primit toate avizele necesare pentru a fi consumata. Prin urmare, va putea fi comandata fara problemere de romanii care au implinit 18 ani.

“Initial berea a fost luata in colimator la Vama. Am cerut colegilor de la Politie sa analizeze bautura pentru a sti daca legal avem voie sa ii permitem intrarea in tara si analizele au aratat ca este in ordine”, a precizat Sorin Nita, purtatorul de cuvant al Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Galati.

In Galati, berea costa 13 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.