Cercetatorii din Coreea de Sud se lauda ca au `spart codul' si mitul despre marimea penisului. Concluzia la care au ajuns este ca aceasta dimensiune este direct proportionala cu dimensiunea degetelor.

Un studiu recent publicat in Jurnalul Asiatic de Andrologie arata ca exista o relatie intre dimensiunile degetelor si a dotarii barbatului.

Desi exista multe glume in popor si statistici diverse, care mai de care mai amuzante pe marginea acestui subiect, formula de calcul a coreenilor ar fi urmatoarea: cu cat este mai mic raportul dintre lungimea aratatorului si cea a inelarului, cu atat este mai mare penisul barbatului.

Potrivit datelor publicate in studiul mai sus mentionat, un barbat bine dotat are indexul mult mai mic decat inelarul. Diferente de centimentri dintre aceste doua degete, `face toti banii`, potrivit studiului realizat de catre Tae Beom Kim, seful departamentului de urologie din cadrul Spitalului Universitar Gachon Gil Hospital din Incheon, Coreea de Sud.

Potrivit Reuters, studiile precedente aratau ca testosteronul prenatal poate determina dezvoltarea degetelor, dar si lungimea organului sexual masculin, premisa de la care au pornit si doctorul Kim si colegii sai cand au demarat studiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.