Vizitatorii unui parc de distractii au ramas suspendati la o inaltime de 60 de metri timp de opt ore.

Cele noua persoane blocate in aer, cu varste intre 9 si 49 de ani, au fost salvate dupa opt ore de asteptare infernala. Serviciile de urgenta au fost chemate duminica in Parcul Strathclyde in legatura cu o defectiune mecanica a unei masinarii.

Persoanele aflate in carusel au declarat ca experienta a fost un adevarat cosmar. "Cand s-a oprit, am crezut ca o sa fie repornit in cateva minute, dar am fost socati sa vedem ca timpul trece si nu se intampla nimic", a declarat un barbat in varsta de 30 de ani pentru BBC.

Persoanele aflate in roller coaster s-au plans de faptul ca in timpul asteptarii nu au avut parte de informatii din partea personalului parcului de distractii, si nu li s-a cerut scuze din partea reprezentantilor.

Pompierii care le-au salvat au primit insa cuvinte de lauda.

Acest accident nu este singurul petrecut in parcul de distractii Tsunami Strathclyde Country. In 2009, pompierii au fost nevoiti sa intervina intr-o situatie similara, cand un grup de sase persoane au ramas blocati in carusel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.