Profetiile amerindienilor din tribul Hopi sunt considerate sacre. Inteleptii Hopi trag un semnal de alarma asupra fenomenului de autodistrugere pe care il parcurge actualmente umanitatea.

In prezent ne aflam in cea de-a patra lume, lume care, conform profetiilor hopi, se afla aproape de sfarsit. Atunci cand cea de-a patra lume se va sfarsi, o noua lume, a cincea, va incepe. Este Era Iluminarii. Venirea celei de-a cincea lumi este precedata de noua semne.

  • Iata care sunt cele 9 semne in viziunea inteleptilor Hopi:

Primul semn: “Ni se spune de venirea omului cu pielea alba, omul care semana cu Pahana, dar nu traieste ca Pahana. Acesta va lua pamanturi care nu sunt ale sale si isi va lovi dusmanul cu fulgerul.” Aceasta profetie s-a indeplinit. Ea face referire la proprietarii de pamanturi si la cei care folosesc armele de foc.

Al doilea semn: “Pamanturile noastre vor vedea venirea rotilor care se invart .” Acest “semn” se refera la vagoanele acoperite cu care primii colonizatori au venit in vestul salbatic in secolul XIX.

Al treilea semn: “O bestie ciudata semanand unui bivol, insa cu coarne mari si lungi, va invada pamantul intr-un numar mare”. Acesta profetie face referire la cirezile longhorn aduse de omul alb.


Al patrulea semn
: “Pamantul va fi traversat de serpi de fier”, profetia fiind interpretata ca facand referire la caile de linii ferate care se intind pe o mare suprafata a pamantului.

Citeste mai multe despre profetiile tribului Hopi pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.