Un adolescent din China care ameninta ca se sinucide a fost salvat in ultima clipa de la moarte, de o necunoscuta, cu un sarut.

Inarmat cu un cutit, tanarul in varsta de 16 ani ameninta ca se arunca de la balustrada unui mall. Pentru ca insistentele politistilor nu au dat rezultate, o tanara in varsta de 19 ani care se la cumparaturi i-a convins sa o lase sa se apropie, spunanad ca este prietena adolescentului.

Liu Wenxiu s-a apropiat de baiatul care ameninta ca se sinucide si a inceput sa vorbeasca cu el. La un moment dat, pe nepregatite, aceasta l-a sarutat, moment in care fortele de ordine au profitat de clipa de neatentie si au reusit sa il salveze. relateaza chinawhisper.

Tanarul voia sa-si puna capat zilelor pe fondul unor probleme in familie. Acesta se plangea de faptul ca mama sa a murit, iar noua sotie a tatalui se poarta foarte urat cu el.

“Cred ca daca vrem sa vorbim cu oamenii trebuie in primul rand sa-i intelegem, sa-i sustinem si sa le impartasim sentimentele. Era atat de trist incat am plans cu el, am simtit ca are incredere in mine si m-am compartat ca si cum eram prietena lui si il puteam ajuta", a declarat Liu Wenxiu.

In urma gestului eroic, aceasta a plecat in aplauzele multimii, devenind faimoasa peste noapte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.