Momentul incredibil in care un calugar budist trage de zor un pui de tigru de coada, pentru a-l impiedica sa fuga, a fost imortalizat in Thailanda, fotografia facandu-si rapid loc in presa din intreaga lume.

Fotograful amator de origine indoneziana Hendro Hioe a povestit, povesteste ca, in timp ce calatorea prin Thailanda, a aflat de la localnici de cazul neobisnuit al unui calugar care traieste cu o familie de tigri, fapt care i-a atras imediat atentia.

Asa ca Hioe nu a pierdut sansa si l-a vizitat pe calugar - tigrul, insa, era plin de energie si refuza sa pozeze.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2008524/Hey-tail-The-amazing-moment-monk-grabs-tiger-tries-escape-apparently-best-friends.html„Cand am auzit despre calugar si tigru am stiu ca trebuie sa le fac niste fotografii. Dar odata ajuns acolo, am vazut ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Puiul de tigru nu voia sub nici o forma sa stea locului”, a spus Hioe, adaugand ca aceasta a fost motivul pentru care a putut imortaliza surprinzatoarea imagine in care calugarul apuca tigrul de coada in incercarea de a-l face sa se opreasca, potrivit DailyMail.co.uk.

Unii ar crede ca este o nebunie, insa "pisica" este atat de obisnuita cu barbatul, incat nu reactioneaza. Nici mama puiului, o tigroaica destul de mare, nu este impresionata de faptul ca este calarita de calugar.

O alta imagine surprinsa de fotograf il infatiseaza pe calugar stand calare pe spatele tigroaicei, care nu pare sa fie deranjata absolut deloc de acest lucru.

"Calugarul ii hraneste si ii spala pe tigri ca si cum ar fi copiii lui", povesteste fotograful. Iar tigrii se pare ca il considera pe calugar drept membru al familiei lor, intrucat se comporta cu el ca si cum ar fi niste pisicute de companie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.