Un filmulet postat pe YouTube a surprins cateva puncte luminoase pe cerul Londrei, chiar deasupra unei cladiri apartinand televiziunii BBC.

Un filmulet postat pe YouTube a surprins mai multe puncte luminoase pe cerul Londrei, chiar deasupra unei cladiri apartinand televiziunii BBC, scrie Daily Mail.

Cand autorul filmuletului indreapta camera video spre cer, sa surprinda trei puncte luminoase, se observa cum alti locuitori ai Londrei, curiosi, s-au oprit si ei sa vada luminile misterioase.

Pe masura ce imaginile se deruleaza, pe cer apar inca trei puncte luminoase, dintre care unul mai mare, iar pe strazi se opreste din ce in ce mai multa lume.

"A durat peste o saptamana sa surprind aceste imagini (n.r. punctele luminoase au putut fi vazute mai mult timp deasupra Londrei), dar in sfarsit am reusit sa filmez 'creaturile' intr-o zi senina. Multa lume a parut interesata cand aceste lumini au aparut pe cer. Poate cineva sa-mi explice ce naiba sunt?", scrie autorul filmuletului, in descrierea de pe YouTube.

In final, el ofera si un posibil contraargument pentru cei care ar putea sustine ca imaginile sunt un fals. "Daca sustineti ca e usor sa modifici niste imagini in Photoshop, atunci de ce nu incercati voi asta? Modificati niste imagini si aratati-ne si noua", spune autorul filmuletului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.