Desi ati putea astepta cel putin trei luni sa auziti o astfel de declaratie, contrar perceptiilor populare, barbatii sunt cei care spun primii "te iubesc"!.

  • De ce spunem "te iubesc"?

Potrivit Daily Mail, intentiile barbatilor care marturisesc acest lucru nu sunt insa in totalitate…nobile.

Un studiu releva faptul ca barbatii care isi declara dragostea timpuriu intr-o relatie nu sunt tocmai demni de incredere. Pe de alta parte, femeile prefera ca barbatii sa astepte pana cand lucrurile devin ceva mai serioase.

Cercetatorii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) au chestionat 45 de barbati si femei, fiind surprinsi de rezultat, deoarece au crezut ca femeile vor fi primele care abordeaza acest subiect intr-o relatie.

Potrivit informatiilor cu privire la relatiile actuale sau din trecut, cercetatorii au descoperit opusul: 61.5% din barbati isi declara dragostea primi. Acestia se gandesc la acest lucru dupa aproximativ 97de zile de relatie, cu 6 saptamani mai devreme decat femeile.

Alte experiemente au demonstrat faptul ca, pentru barbati este important momentul in care o femeie ii declara dragostea. De ce? pentru ca acest lucru inseamna ca o femeie isi doreste sa faca sex!

In acelasi timp, femeile nu au foarte mare incredere in barbatii care spun ca le iubesc rapid, insa dupa ce sunt implicate intr-o relatie sexuala, aceste cuvinte inseamna incredere si angajament, sau ca vad deja, in partener, un posibil tata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.