Bun venit la The Distruction Company. Pentru 100.000 de dolari noi te lasam sa distrugi orice si sa-ti descargi energia negativa!

Clubul exclusivist de razbunare,The Distruction Company,isi are sediul in SUA, in New Jersey, iar pretul de catalog al obiectelor care pot fi distruse ajunge pana la 100.000 de dolari. Panoplia de arme este bogata, clubul iti pune la dispozitie de la bate de baseball pana la topoare, ciocane si sabii.

  • Membrii clubului de distrugere din New Jersey sunt oameni cu venituri foarte bune

Dulcele gust al distrugerii poate fi simtit doar pana la o limita, clubul sustine ca are reguli stricte si tintele nu pot fi vii sau atacate cu arme de foc. Nici drogurile sau alcoolul nu sunt permise chiar daca platesti sa-ti versi furia pe un calculator sau pe un obiect de ceramica foarte scump.

Unii dintre membri pot sa-si aduca obiectele urii de acasa si sa le faca praf in cadru organizat, sub supraveghere la "Fight Club".

"Am avut si niste solicitari mai ciudate. Cineva dorea sa distruga un Ferrari, iar o femeie s-a razbunat pe hainele fostului ei sot", spune purtatorul de cuvant al clubului, citat de dailymail.co.uk.

Orice distrugere este facuta cu imbracaminte de protectie, iar sesiunile sunt filmate pentru a putea fi vizionate ulterior. Aproape jumatate dintre cei care distrug recreational diverse obiecte sunt femei, a mai spus purtatorul de cuvant al clubului.

Citeste si:
Metoda inedită prin care un cuplu a luat masa în oraș, în ciuda...
Metoda inedită prin care un...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Membri ajung cei care sunt dispusi sa plateasca o taxa anuala, precum si contravaloarea obiectelor pe care le distrug in cadrul sedintelor, dar mai intai ei trebuie sa primeasca o recomandare din partea unui membru si apoi sunt invitati la o sedinta de test, compania hotarand ulterior daca sunt sau nu primiti in club.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.