Trouble, catelusa bichon maltez care a mostenit in 2007 de la stapana decedata, miliardara newyorkeza Leona Helmsley, suma de 12 milioane de dolari, a murit la varsta de 12 ani. Aaverea catelusei va fi donata unei fundatii de caritate.

"Trouble a decedat pe 13 decembrie 2010, la varsta de 12 ani. Catelusa a fost incinerata, iar cenusa a fost depozitata intr-un loc privat", a precizat Eileen Sullivan, purtatoarea de cuvant a organizatiei de caritate Leona and Harry Helmsley, potrivit tabliodelor americane, citate de MEDIAFAX.

Cea mai mare parte a averii lasate de Leona Helmsley, estimata la circa 8 miliarde de dolari, a fost donata altor organizatii de caritate

Leona Helmsley, regina afacerilor imobiliare, supranumita "regina zgarcitilor", a murit pe 20 august 2007, la varsta de 87 de ani. Aceasta a facut deliciul presei dupa ce i-a dezmostenit pe doi dintre nepotii ei, lasand mostenire 12 milioane de dolari bichonului maltez Trouble.

Micuta catelusa, adorata de stapana ei cu care dormea in acelasi pat, purta un colier de diamante si hainute de lux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.