O femeie din Timisoara a reclamat la Politie ca a aruncat la gunoi, din greseala, o plasa in care erau aproape 10.000 de euro.

Femeie in varsta de 50 de ani a reclamat politistilor de la Sectia 1 de Politie din Timisoara ca a aruncat la gunoi o plasa in care se aflau aproximativ 10.000 de euro, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta a declarat ca dorea sa mearga la banca pentru a face un transfer de bani catre fiul ei, care locuieste in Belgia, si a luat doua plase: una cu banii, alta cu gunoiul, pe care le-a aruncat la ghena. Cand s-a intors, nu a mai gasit punga cu bani.

Politistii au deschis un dosar penal cu autorul necunoscut in acest caz si au audiat mai multe persoane fara adapost care locuiesc in zona. Persoana care a luat banii risca inchisoare de la o luna la trei luni sau amenda penala pentru comiterea infractiunii de insusire a bunului gasit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.