Ce cadou iti doreai la varsta de 7 ani? Iti mai amintesti? O trotineta, poate o papusa Barbie supradimendionata sau poate un catel! In niciun caz nici nu visai sa primesti o pereche de sani falsi.

O fetita de 7 ani a primit un voucher in valoare de 6.000 de lire pentru marirea sanilor, de la mama sa, obsedata de operatii estetice, denumita Barbie Umana. Dupa ce a ajuns pe primele pagini ale ziarelor anul trecut cand a mentionat intr-o doara ca-si invata fiica in varsta de sase ani sa danseze la bara, Sarah Burge este din nou in atentia presei, din pacate pentru cele mai oribile motive.

Mama in varsta de 50 de ani, supranumita Barbie in carne si oase, a afirmat ca i-a facut cadou fiicei sale un voucher pe care-l va folosi cand va implini 17 ani, potrivit dailymail.co.uk. Sarah Burge a cheltuit peste 500.000 de lire sterline pe operatii estetice si vrea s-o transforme pe fiica sa intr-un top model. Mama fetitei a declarat ca Poppy a fost extaziata de cadoul pe care l-a primit.

"Poppy m-a implorat s-o las sa-si faca implant asa ca i-am dat voucherul pe care-l poate folosi dupa 16 ani cand e legal. Daca va avea sani mari cand va creste va putea sa foloseasca voucherul pentru orice altceva"
, spune mama ei.

Voucherul a fost cireasa de pe tort pentru fetita care a avut parte de o petrecere exotica care a costat-o pe Sarah Burge 12.000 de lire. Poppy si sapte prietene de-ale ei au fost rasfatate cu machiaje, manichiura, pedichiura, si-au facut tatuaje false, au baut sampanie fara alcool si au mancat un tort creat de un designer, care a costat 250 de dolari.

Poppy a purtat o rochita in valoare de 300 de lire la petrecere si a avut extensii.

"Poppy nu e interesata de castele asa ca m-am gandit sa-i iau ceva mai matur. Ei nu-i plac Alba ca Zapada si Cenusareasa, vrea sa devina nevasta de fotbalist, ori precum Cheryl Cole si Lady GAga. Fetelor le place sa fie in centrul atentiei, au pozat, iar vecinii au fost cu ochii pe ele",
spune Sarah.

Pe langa voucher Poppy a mai primit de la mama ei un computer, un inel cu piatra Swarovski in valoare de 450 de lire sterline si un lantisor si un abonament la spa are a costat 4000 de lire.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

Miss Burge, care traieste intr-o casa in valoare 500,000 de lire, in St Neots, Cambridgeshire, este mai mult decat capabila sa plateasca pentru toate mofturile odraslei sale: conduce o afacere in domeniul chirurgiei plastice, organizeaza petreceri pentru swingeri (persoane care fac schimb de parteneri in mod voit).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.