Micuta Maddie Bradshaw in varsta de numai 15 ani conduce o companie cu venituri de 1,6 milioane de dolari pe an, M3 Girl Designs. Cum s-a imbogatit adolescenta?

De la decoratiuni pentru dulapioarele din scoli, proiectul s-a transformat in furnizor de accesorii pentru tinerele adolescente. Maddie vinde lunar 50.000 de coliere si accesorii ceea ce ii asigura un venit substantial.

Proiectul a pornit cand avea numai zece ani, moment in care a decis sa-si decoreze dulapul cu capace de sticle - atunci s-au nascut Snap Caps®, colierele pe care toate adolescentele si le doresc, scrie inspiremetoday.com

Doar 300 de dolari si ideea geniala au fost necesare pentru a transforma M3 Girl Designs intr-un brand national.

Tanara lucreaza acum la prima ei carte: o compilatie de povesti inspirationale, idei de afaceri si tehnici de marketing care au ajutat-o sa reuseasca. Sora ei Margot are doar 11 ani si, urmand modelul lui Maddie, a desenat propriile colectii de bijuterii - "The Jonas Brothers" si "Peace & Love".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.