IT-istii interesati de posturile platite cu minim 500 de euro pe luna trebuie sa raspunda la 5 intrebari: "Cate beri bei pe saptamana?", "Cat dormi pe noapte?", "Stii karate?", "Cati biti are un byte?" si "Ce parere aveti despre OOP?"

Intrebarea referitoare la consumul de bere se explica prin cerintele postului. Potrivit anuntului de angajare, candidatul ideal trebuie "sa bea bere (optional whisky)".

Cu toate acestea, doar 2 programatori s-au incumetat pana acum sa-si trimita CV-urile la anuntul postat pe eJobs.ro de dezvoltatorul de aplicatii software in domeniul economic, Hinter.

Pe langa consumul de bere sau whisky, alte cerinte la angajare sunt: cunostinte bune de HTML, CSS, SQL, AJAX, programare web si tehnologii web opensource (PHP, MySQL, Firebird), cunostinte minime baze de date relationale (MSSQL, MySQL, Postgres, Firebird, Oracle) etc.

"Cerintele sunt mari din partea noastra", spune angajatorul, "deci trebuie sa doreasca sa invete si sa se afirme". In schimb, firma promite "rediscutarea salariului periodic (in sus, nu in jos)".

Citeste si:
Egipt: S-a descoperit o fabrică de bere cu o vechime de circa 5.000...
Egipt: Arheologii au...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.