Micuta Saffron Pledger ar putea intra in curand in randurile exclusivistei societati Mensa, dupa ce IQ-ul ei a fost calculat la 140.

Desi are doar trei ani, Saffron ii citeste deja povesti surioarei mai mici si a trecut cu brio printr-o serie de teste in incercarea de a fi acceptata in randurile Mensa, societatea celor mai inteligenti oameni, scrie DailyMail.

IQ-ul micutei a fost calculat la 140, adica mai mare decat al fostului presedinte american Bill Clinton, Hillary Clinton sau Madonna.

Se pare ca Saffron il mosteneste pe tatal ei, Danny Pledger, in varsta de 23 de ani, care a fost de opt ori campion al concursului Countdown.

"Sunt doar o fetita mica, insa sunt foarte fericita ca am trecut testele, chiar daca au fost destul de dificile. As fi foarte incantat sa devin membru Mensa” a declarat micuta Saffron, care este nerabdatoare sa mearga la scoala si sa se joace cu ceilalti copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.