Dansul la bara este un fenomen care ia amploare in toata lumea. Desi e considerat de unii subiect sensibil, columbienii demostreaza in plina strada ca este doar sanatate pura.

Columbia, nu face nici ea exceptie de la regula, insa dansatoarele nu se limiteaza doar la activitati indoor, ci au iesit si pe strazi, in cadrul unor multiple evenimente.

Potrivit Digital Journal, aceste campanii au fost promovate de catre studenti si instructori din Medellin (al doilea cel mai mare oras columbian, dupa Bogota), care-si doresc sa fie luati in serios si sa elimine prejudecatile despre acest sport.

"Miss Pole Dance Medellin" va avea loc pe 2 iulie, inainte de mult asteptatul "Miss Pole Dance Colombia", care se va desfasura pe strazile din Bogota, pe 30 iunie.

Castigatorul competitiei din capitala columbiana, va reprezenta tara sa "Miss Pole Dance America de Sud", iar daca va convinge juriul va putea obtine chia si coroana de la "Miss Pole Dance World". Ambele evenimente vor avea loc catre finele acestui an.

Potrivit AOL News, organizatoarea Alejandra Santamaria a declarat ca dansul la bara este un sport care incearca din greu sa scape de conotatiile erotice si vulgare si sa intre cu forta in lumea fitness-ului.

Tu ce parere ai? Creze ca dansul la bara ar trebui sa devina sport? Noi sustinem acest sport!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.