Am mai vazut saune prefabricate, saune pe barci sau saune secrete, insa ce ziceti despre saunele mobile pe bicicleta?
O echipa de designeri cehi H3T Architects a creat o sauna care poate fi tractata oriunde de o bicicleta tandem. Bike Sauna este acoperita de panouri transparente si poate fi folosita aproape oriunde, transformand fiecare loc intr-un rai al relaxarii, scrie treehugger.com.

Insa nu va lasati inselati de dimensiunile mici, pentru ca are o capacitate de sase oameni, dar care vor sta cam inghesuiti.

Potrivit Designboom, este dotata si cu un semineu care scoate fumul pe un cos minuscul, iar inauntru sunt doua banci de lemn. Accesul in sauna se face printr-o fanta facuta intr-o membrana de plastic, care permite mentinerea caldurii in interior in timpul folosirii.
  • Prototipul saunei reprezinta o platforma pentru testarea ideilor similare, explorand posibilitatilor pe care le ofera arhitectura portabila cu o clara functie sociala.

Sauna pe bicicleta este cea mai recenta dintr-o serie de saune neconventionale a celor de la H3T Architects, care mai include sauna zburatoare, agatata de un pod si accesibila numai cu barca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.