AC/DC a vandut 200 de milioane de albume la nivel mondial, insa acum ei au un nou fan: Marele Alb.

Un operator de turism din Peninsula Eyre din Sudul Australiei spune ca muzica pe care rockerii australieni o asculta, ataca pradatorul mai mult decat orice altceva - chiar si decat momeala, scrie News.com.au.

Rechinii sunt in special atrasi de If you want blood si You shook me all night long, aparent din cauza frecventei joase.

Matt Waller, proprietarul vasului Adventure Bay, a descoperit acest fenoment atunci cand ii duce ape turisti la scufundari in cusca alaturi de rechinii albi.

“Noi stim ca muzica celor de la AC/DC functioneaza foarte bine, si facem cercetari sa descoperim ce functioneaza pe celelalte specii de rechini”, a spus acesta.

Atragerea unui rechin Marele Alb pe muzica AC/DC aminteste de practica oamenilor de pe insulele din Pacific care se folosesc de sunetul cojilor de nuci de cocos lovite impreuna sub apa pentru a-i ademeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.