Suparati ca revista Newsweek le-a inclus orasul pe lista "oraselor americane pe moarte", locuitorii unui oras din SUA isi promoveaza acum orasul.

Locuitorii orasului Grand Rapids, din statul american Michigan, s-au suparat cand au vazut ca localitatea lor a ocupat locul al zecelea in topul "oraselor americane pe moarte", realizat pe site-ul revistei Newsweek si au demonstrate ca orasul lor este plin de viata, scrie dailymail.co.uk

Asa ca 3.000 de oameni au realizat un remake al hitului clasic "American Pie", cantat de Don McLean si l-au postat pe YouTube, unde a strans pana acum peste 500.000 de vizualizari.

Dupa ce au vizionat clipul, editorii de la revista Newsweek le-a trimis localnicilor di Grand Rapids un mesaj pe pagina lor de Facebook: "Pentru comunitatea din Grand Rapids: In primul rand, iubim filmuletul vostru de pe YouTube. Suntem mari fani si suntem inspirati de dragostea voastra pentru oraselul pe care il numiti casa. In ceea ce priveste topul publicat de noi trebuie sa mentionam ca acesta a fost preluat de pe site-ul mainstreet.com si prin urmare nu a fost realizat de noi”, se arata in mesaul acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.