Un barbat care spune ca a facut sex cu 1.000 de masini si-a aparat sentimentele romantice fata de acestea.

Edward Smith, un barbat care locuieste in prezent cu “iubita” lui – un Volkswagen Beetle alb cu numele de Vanilie, a insistat sa demonstreze ca nu este bolnav si ca nu isi doreste sa se schimbe in vreun fel, scrie The Telegraph.

El a declarat ca este un om care stie sa aprecieze frumusetea unei masini, atat de mult incat ceea ce simte este numai o expresie a sentimentelor sale de dragoste. Din acest motiv ii plac filmele precum Herbie, unde masinile capata caracteristici umane.

Omul a mai spus ca el este un romantic si ca scrie poezii dedicate masinilor, la fel si cantece, si ca vorbeste despre ele ca despre iubitele lui.

El a facut sex cu o masina, pentru prima data, la varsta de 15 ani (acum avand 57), si spune ca nu a fost niciodata atras de barbati sau de femei, ci doar de masini. El recunoaste ca majoritatea masinilor cu care a facut sex nu erau ale lui, ci erau ale unor straini sau faceau parte din show-room-uri.
In opinia lui, “cea mai buna partida de sex” a fost cu elicopterul din show-ul anilor 80, Airwolf.

Ultima lui relatie cu o femeie a fost acum 12 ani, si nu a reusit sa o consume, desi in tinerete facea sex cu fete.

Inainte sa inceapa “relatia” cu Vanilie, el a avut o relatie cu Victoria, un VW Beetle din 1969 pe care o cumparase de la o familie de martori ai lui Jehova.

“Am momente cand vad masini parcate in mijlocul pustietatii si simt ca au nevoie de iubire”
, a afirmat omul.

Domnul Smith face parte dintr-o comunitate mondiala care are peste 500 de membri “iubitori de masini”. Ei s-au cunoscut pe internet prin forumuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.